Osta FAR CRY 6 Key. FAR CRY 6 Uplay PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta FAR CRY 6 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata FAR CRY 6 suoraan Uplay -tietokoneella.

FAR CRY 6 -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 7.04

Far Cry 6 on tuleva ensimmäisen persoonan peli, jonka on suunnitellut Ubisoft Toronto. Sen julkaisija on Ubisoft, ja se on Far Cry -pelisarjan kuudes merkittävä edistysaskel. On odotettavissa, että peli julkaistaan ​​virallisesti yleisölle ensi vuoden alussa, luultavasti 18. helmikuuta.

Peli on saatavilla Amazon Luna-, Xbox One-, Stadia-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -käyttöjärjestelmille. Voit päivittää seuraavan sukupolven alustalle ilman lisäkustannuksia julkaisun jälkeen.

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat Yaraan, kuvitteelliselle Karibian saarelle, jota johtaa presidentti Anton Castillo. Lisäksi presidentti kasvattaa poikansa Diegon noudattamaan hänen opetuksiaan ja kasvattamaan häntä tulevan sukupolven johtajaksi. Olet siis sissisoturi, joka yrittää saada julman diktaattorin ja hänen poikansa alas vallasta. Tämän seurauksena vapauta Yaran kansakunta.

Mikä tekee Far Cry 6: sta erityisen?

Vaikuttava pelattavuus

Far Cry 6 noudattaa samaa pelimuotoa kuin edellinen Far Cry -sarja. Se esittelee tärkeimmän ilkeän Yaran diktaattorin Castillon ja hänen poikansa Diegon. Hän aikoo tukahduttaa sissivallankumouksen kaikin tarvittavin keinoin Diegon seuraamalla hänen jalanjälkiä. Tämän sortavan järjestelmän kukistamiseksi pelaajat käyttävät väliaikaisia ​​aseita, ajoneuvoja ja Amigosia vuokralle.

Antagonisti, mutta armoton diktaattori

Yleensä Far Cry tunnetaan ovelista antisankaristaan. Ensimmäinen sarja alkoi rajusti tavallisesta johtajasta Joseph Seedistä. He jatkoivat maniakkikuningas Pagan Minin kanssa. Toisin sanoen Far Cry -sarjassa on paljon voimakkaita persoonallisuuksia, jotka tekevät pelistä vaikuttavan. Anton Castillon kanssa hänellä on useita monimutkaisia ​​asioita.
Toimiessaan Yaran presidenttinä hän on asettanut maan tiukkaan valvontaansa. Usein hän käyttää julmia menetelmiä saadakseen sen, mikä on hänen mielestään parasta. Hänet äänestettiin muuttamaan taloudellisesti vaikeuksissa oleva saari takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Siksi hän tekee kaiken saavuttaakseen visionsa.
Jokainen, joka puhuu pahaa menetelmistään, pyöristetään ja pakotetaan työskentelemään orjana. Niinpä sissitaistelijat valitsevat sodan taistellakseen tavallisten kansalaisten vapauden puolesta ja pelastaakseen paratiisin diktaattorilta. Tämä tekee tästä pelistä varsin mielenkiintoisen.

Trooppinen Yaran leikkikenttä

Far Cry 6: n juoni on Yara -kansakunta, ajan eksynyt paratiisi, ja se sijaitsee Karibian sydämessä. Maassa on esteettisiä ja vintage -autoja, jotka ovat Kuuban innoittamia. Lisäksi se on pääkaupunki Esperanza, ja se on ensimmäinen suurin kaupunkiympäristö Far Cry -pelisarjassa, joka sinulla on koskaan ollut. Kaupungilla on täysin erilainen rooli kuin edellisellä sarjalla.

Kansakunnan diktaattori antaa kansalaisille mahdollisuuden ymmärtää vahvan johtajuuden tarvetta. Tämän seurauksena se juuttuu vallankumouksen keskelle. Hänen päätavoitteensa on käyttää maan resursseja elääkseen ilman ulkopuolisten apua, jotka voivat nimittää tutkijansa ja muut järkevät asiat.

Mielenkiintoista on, että matkasi tuhota tämä julma hallinto vie sinut saaren tiheiden kaupunkien, upeiden viidakkojen ja tyylikkäiden rantojen läpi. Siksi voit olla varma, että saat kalleimman Far Cry -leikkikentän, joka on ajan tasalla.

Castillon ja hänen poikansa suhde on keskeisellä sijalla.

Presidentti Antonin ja hänen poikansa Diegon välinen suhde on olennainen osa Far Cry 6: ta. Pohjimmiltaan hän opettaa ja hoitaa lasta menestymään tulevaisuudessa. Kysymys kuuluu, seuraako Diego hänen jalanjälkiään? Tämä sinun täytyy löytää tässä tulevassa Far Cry 6 -sarjassa.

Samaan aikaan peli tekee Antonista yhden nykyajan jännittävimmistä roistoista. Ensisijaisesti hän toimii huolehtivana isänä ja ovela ja ylimielinen johtaja. Tämän lisäksi hän välittää vääristyneitä, loukkaavia ja julmia oppitunteja rakastavalle pojalleen.

Pelaa vallankumouksellisena taistelijana, Dani Rojas

Tässä pelisarjassa voit valita pelaatko miehenä vai naisena. Sukupuolivalinnastasi riippuen Danilla on täysi ääni ja vangittu esitys. Dani Rojas sopii Yaran saarella syntyneen ja kasvaneen hahmon vaatimuksiin. Hahmo on paikallinen ja näkee itsensä osana vallankumousta. Joku, joka voi ryöstää Liberty -liikkeen kukistamaan julman diktatuurivaltion. Joten otat Dani Rojasin, sissisotilaan, joka taistelee Yaran vapauden puolesta diktaattorilta. Lisäksi perimmäisenä tavoitteena on yrittää elvyttää kansa takaisin alkuperäiseen loistoonsa.

Uudet Amigos vuokraukseen

Se on yksi Far Cry 5: n tunnetuimmista ja menestyneimmistä elementeistä, ja se palaa tyylikkäästi. Palkkaa sotilaita partioimaan ja taistelemaan kanssasi kiivaasti julmaa johtoa vastaan. Tässä sarjassa vuokrattavia aseita kutsutaan nimellä Amigos for Hire.
Tee yhteistyötä tekoälyagenttien kanssa auttaaksesi taistelussa. Löydät ihastuttavan Wiener-koiran nimeltä Chorizo ​​yhtenä merkittävimmistä amigoista ja väsyneestä entisestä KGB: n vakoojista. Siksi voit aina kutsua varmuuskopion tehtäviin.