Osta Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Key. Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin suoraan Steam -tietokoneella.

Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 28.64

Astukaa sisään ikoniseen Warhammer-universumiin ”Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin” -pelissä, joka on Frontierin kehittämä innovatiivinen reaaliaikainen strategiapeli. Ota pelinä kuninkaallisen soturin rooli ja johda neljää ainutlaatuista fraktiota tehtävällä valloittaa villi ja raakalainen Ghurin kuningaskunta. Kohdata intensiivisiä ja taktisia taisteluita, jotka testaavat strategisia taitojasi äärirajoille asti.

Eeppinen elokuvallinen kampanja

Sukella mukaansatempaavaan tarinaan pelin elokuvallisessa kampanjassa, joka on yhteistyössä arvostetun Black Library -kirjailijan Gav Thorpen kanssa. Tutki hahmoihin keskittyvää tarinaa epätoivoisista konflikteista villissä kuningaskunnassa ja takoa tietäsi vallan ytimeen.

Kattava moninpeli

Haasta pelaajia ympäri maailmaa laajoissa moninpelitiloissa. Osallistu 1 vastaan 1 ja 2 vastaan 2 ristiin alustojen välisiin taisteluihin, joissa voit liittyä ihmispelaajiin tai kohdata pelottavia vastustajia. Nouse arvoasteikossa 1 vastaan 1 taisteluissa ja osoita strateginen ylivoimaisuutesi.

Ikuinen valloitus

Lähde ikuiseen valloitukseen taistellessasi satunnaisesti generoiduilla villeillä alueilla yksinpelielämyksessä. Jokainen kampanja on ainutlaatuinen matka, joka on täynnä ennalta-arvaamattomia taistelutilanteita ja karttavariaatioita. Valitse tie voittoon, joko nopean valloituksen tai useiden taisteluiden korkean pistemäärän kautta.

Loputon luovuus

Anna taiteilijan itsessäsi puhjeta ja personoi pelikokemustasi. Rakenna, jaa ja kilpaile omilla kartoillasi tai muiden luomilla. Maalaa armeijasi Games Workshopin Citadel-kokoelmasta ja luo upeita dioraamoja näyttääksesi taitosi.

Fraktiot sodassa

Koe sodan luonne oikeamielisten mestareiden ja ilkeiden sotapäälliköiden näkökulmasta. Taistele selviytymisestä ja hallinnasta kampanjassa, joka sisältää neljä suurta fraktiota, mukaan lukien rohkeat Stormcast Eternals, brutaalit Orruk Kruleboyz, pelottavat Nighthaunt ja monet muut.

Rakenna valtakunnat

Jätä jälkesi valtakunnissa rakentamalla taistelukarttoja vallankumouksellisella kartanmuokkaustyökalulla. Käytä samoja työkaluja, joita on käytetty pelin olemassa olevien karttojen luomiseen, ja jaa luomuksiasi pelaajayhteisön kanssa.

Personoi joukkosi

Erota joukkosi taistelukentällä Army Livery -järjestelmän avulla. Personoi joukkosi maalaamalla Games Workshopin Citadel-kokoelman väreillä ja tee armeijastasi todella ainutlaatuinen.

Luo lumoavia kohtauksia

Käytä kohtauksenmuokkaustyökalua luodaksesi lumoavia kohtauksia ja jaa ne pelaajayhteisön kanssa. Aseta hahmot ja rekvisiitta luovasti ja luo ikimuistoisia kohtauksia näyttääksesi luovuutesi.