Osta Starfield Key. Starfield Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Starfield key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Starfield suoraan Steam -tietokoneella.

Starfield -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 19.19

Valmistaudu lähtemään tähtien tuolle puolen Bethesdan odotettuun peliin, ”Starfield”. Kokeneena avoimien pelimaailmojen pioneereina Bethesda Game Studios tuo osaamisensa science fiction -genreen ja lupaa pelikokemuksen, joka yhdistää avaruuden äärettömyyden heidän kerrontataitonsa syvyyteen.

Kehittäjän Taituruus Paljastuu

Bethesda Game Studios, luovat mielet legendaaristen pelisarjojen kuten The Elder Scrolls ja Fallout takana, ovat asettaneet katseensa uudelle rajalle: avaruuteen. Heidän tunnettuina tarkkuudestaan yksityiskohdissa, laajoissa pelimaailmoissaan ja rikkaissa kerronnoissaan, Bethesda on valmiina tuomaan unohtumattoman kokemuksen ”Starfieldilla”. Vetäen oppia aikaisemmista menestyksistään, studio tavoittelee nostaa rimaa vielä korkeammalle upottamalla pelaajat täysin uuteen ympäristöön.

Genrejen Sulautuminen

”Starfield” sulauttaa saumattomasti roolipelielementtejä, tutkimista ja avaruussimulaatiota tarjoten pelaajille ennen näkemättömän vapauden ja uppoutumisen tason. Yhden pelaajan pelinä se lupaa tarjota intiimin ja henkilökohtaisen matkan kosmoksessa, jossa pelaajat voivat muokata omia kohtaloitaan avaruuden mysteerien keskellä.

Galaktinen Tutkimus Kutsuu

”Starfieldissa” pelaajat tulevat osaksi Konstellaatiota, ryhmää avaruusseikkailijoita, jotka ovat omistautuneet tuntemattomien alueiden kartuttamiselle universumissa. Mukautettavan hahmon avulla pelaajat voivat lähteä tehtäville, solmia liittoja ja tehdä moraalisia päätöksiä, jotka vaikuttavat ihmiskunnan kohtaloon ja erilaisiin avaruusolentoihin, joita he kohtaavat. Ohjatessasi avaruusalustasi läpi tutkimattomien järjestelmien, paljastat muinaisia salaisuuksia, osallistut jännittäviin avaruustaisteluihin ja paljastat tarinan, joka ulottuu galakseihin.

Viimeisimmät Visuaalit ja Teknologia

Uuden peliteknologian voimin ”Starfield” ylpeilee upeilla visuaaleilla, monimutkaisella maailmanrakennuksella ja yksityiskohtaisuudella, joka vangitsee avaruuden mahtavuuden ja vaarat. Laajoista tähtien avaruuksista aina vieraan sivilisaation pienimpiin yksityiskohtiin, jokainen pelin osa-alue on suunniteltu uppouttamaan pelaajat immersiiviseen ja uskottavaan universumiin.

Valmistautuminen Lähtöön

Pysy ajan tasalla kaikista ”Starfieldiin” liittyvistä asioista seuraamalla Bethesdan virallista verkkosivua, Steam-sivua ja erilaisia peliuutislähteitä. Lähestyessään julkaisupäivää, odotus tästä mullistavasta avaruuseepoksesta vain kasvaa. Valmistaudu astumaan tuntemattomaan, muokkaamaan polkuasi tähtien keskuudessa ja kokemaan avaruusseikkailu kuten ei koskaan ennen ”Starfieldissa”.