Osta Rust Key. Rust Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Rust key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Rust suoraan Steam -tietokoneella.

Rust -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 8.31

Rust on vain moninpeleille tarkoitettu videopeli, ja sen on kehittänyt ja julkaissut Facepunch Studios. Peli julkaistiin helmikuussa 2018 ja se on toiminta-seikkailu, selviytymislaji. Sitä voidaan käyttää eri alustoilla, kuten Microsoft Windows, Linux ja macOS. Peli julkaistiin ensimmäisen kerran Steam Early Accessiin joulukuussa 2013, mutta se oli edelleen alfa -tilassa. Myöhemmin pelissä tapahtui kuitenkin niin paljon kehitysmuutoksia, jotka saivat sen muuttumaan merkittävästi. Esimerkiksi zombit olivat suurin ympäristöuhka, mutta ne korvattiin myöhemmin vaarallisilla villieläimillä. Vuonna 2014 tapahtui suuria graafisia muutoksia sen jälkeen, kun se siirrettiin Unity 5 -pelimoottoriin. Siihen mennessä kehittäjät esittelivät ennalta määrätyn ihonvärin, joka on sidottu pelaajan tietoihin Steam-tilillä. Peli julkaistiin sitten joulukuussa 2013 (Early Access) ja helmikuussa 2018.

Tietoja pelistä

Kuten aiemmin mainittiin, Rust on selviytymispeli, joten päätavoitteena on selviytyä erämaassa. Pelaajan selviytyäkseen hänen on käytettävä joko keräämiään tai varastettuja materiaaleja. Käyttämällä näitä työkaluja heidän pitäisi pystyä hallitsemaan terveyttään, janoa, nälkää tai he kuolevat. On olemassa vaarallisia villieläimiä, kuten karhuja ja susia, mutta suurin uhka ruostetta pelatessa ovat muut pelaajat, koska peli on moninpeli.

Pelaajat voivat käyttää taistelua ampuma -aseiden ja pelin aseiden, kuten jousien, avulla. On myös joitain ajoneuvoja, jotka liikkuvat ympäriinsä ja hyökkäävät yleensä aseistettuja pelaajia vastaan, mutta heidät voidaan voittaa niin kauan kuin pelaaja käyttää oikeaa taktiikkaa ja taitoja. Ruoste on peli, joka vaatii ja vaatii paljon käsityötä esimerkiksi pelastaakseen itsensä pelaajien on liityttävä klaaneihin tai rakennettava tukikohtia. Yksi tämän pelin tärkeimmistä piirteistä on hyökkäys, ja sen on tehtävä suuret klaanit, mikä tekee pelistä mielenkiintoisemman.

Ruoste on peli selviytymismekaniikasta, ja on niin paljon käsityövaihtoehtoja ja resursseja, että pelaajat voivat kerätä itsensä ja pitää itsensä hengissä. Täydestä julkaisusta huolimatta pelissä tapahtuu niin paljon kehitystä, joten peli paranee jatkuvasti.