Osta Red Dead Redemption 2 Key. Red Dead Redemption 2 Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Red Dead Redemption 2 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Red Dead Redemption 2 suoraan Steam -tietokoneella.

Red Dead Redemption 2 -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 7.47

Red Dead Redemption 2: ta voi myös ostaa ja pelata Rockstar Gamesissa ja Epic Gamesissa. Osta Rockstar -avain tai Epic Games Key nyt!

Peli sijoittuu Amerikkaan villin lännen aikakauden lopussa. Tänä aikana lakimiehet ja palkkionmetsästäjät pyrkivät eroon viimeisistä laittomista jengeistä. Ne, jotka eivät anna periksi tai antautuvat, tapetaan.

Tarina

Huono ryöstö Blackwaterin länsikaupungissa pakottaa Arthur Morganin ja hänen jenginsä pakenemaan. Liittovaltion agentit ja jotkut parhaista palkkionmetsästäjistä ovat polullaan. Voidakseen selviytyä Arthur ja hänen jengi joutuvat taistelemaan, ryöstämään ja varastamaan eri kaupungeissa eri puolilla maata. Jengi kohtaa syvän sisäisen jakautumisen, joka uhkaa repiä sen erilleen. Tämä jättää Arthurille dilemman valita ihanteidensa välillä tai pysyä uskollisena jengille, jolle hän on paljon velkaa.

Pelaaminen

Red Dead Redemption 2 sisältää uusia aseita, uusia palkkionmetsästustehtäviä, jengi -hangouteja ja paljon muuta. Pelaajilla on myös ilmainen pääsy uusimpiin sisältöpäivityksiin ja julkaistuihin parannuksiin. Tämä pelisarja on kokenut lukuisia teknisiä ja graafisia parannuksia syvemmän upotuksen aikaansaamiseksi. Se on parantunut muun muassa paremmassa ympäristön tukkeutumisessa, suuremmissa vetoetäisyyksissä, paremmissa heijastuksissa, parannetuissa ruohon ja turkin tekstuureissa, korkeamman resoluution varjoissa ja korkealaatuisessa maailmanlaajuisessa valaistuksessa. Red Dead Redemption 2 -pelaajat voivat myös pelata peliä huippuluokan 4K -näytön resoluutiossa, laajakuvakokoonpanoissa ja useissa näytöissä. Peli tukee myös HDR -tukea ja toimii nyt nopeammalla kuvataajuudella. Red Dead Redemption 2: ta pidetään edelleen suosikkina monien pelaajien keskuudessa, sillä peli voitti yli 175 vuoden peliä.