Osta Phasmophobia Key. Phasmophobia Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Phasmophobia key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Phasmophobia suoraan Steam -tietokoneella.

Phasmophobia -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 2.99

Johdanto

Phasmophobia on toiminta-, selviytymiskauhupeli, jonka on luonut ja julkaissut Kinetic Games. Se on yksinpeli, joka tukee myös pelaamista virtuaalitodellisuudessa (VR). Peli pyörii psykologisen kauhuyhteistyöympäristön ympärillä, jossa sinä pelaajana luot paranormaaleja tutkijoita, joiden kanssa matkustat kummitusalueille, joille on ominaista mystinen toiminta.

Pelaaminen

Pelin pelaajana sinun on otettava haltuun yksi neljän paranormaalin tutkijan ryhmän jäsen, jonka tehtävänä on metsästää haamuja, jotka asuvat erilaisissa hylätyissä rakennuksissa, kuten sairaaloissa, kodeissa, kouluissa ja vankiloissa. Pelin haamujahtilaitteilla voit etsiä ja löytää todisteita tiimin kanssa etsimäsi haamun olemassaolosta. Phasmofobiassa on kaksitoista erilaista haamutyyppiä, joista jokaisella on erilainen käyttäytyminen. Ensisijainen tavoite ei ole voittaa monia haamuja pelin lopussa, vaan kerätä niistä riittävästi tietoa. Joukkueen jokaisen onnistuneen tehtävän päätyttyä pelaajat palkitaan palkalla.

Pelaajat voivat kommunikoida äänikeskustelun avulla, jonka aaveet voivat kuulla ja reagoida vähitellen. Sinä ja tiimi voitte käyttää useampia varusteita tehtävän avuksi, mukaan lukien CCTV -kamerat, UV -taskulamput, krusifiksit, lämpömittarit, EMF -lukijat ja Ouija -levyt. Yllä olevat laitteet voivat palvella tutkimusta, viestintää, vihjeiden keräämistä ja turvallisuutta. Voit päättää tukea tiimiä seuraamalla heidän sijaintiaan liiketunnistimilla ja CCTV -kameroilla kuorma -auton mukavuudesta tai seuraamalla heitä aavemaisessa toiminnassa ja saamalla kädet likaiseksi.

Phasmofobian ominaisuudet

Pelissä on joitain ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan pelaajille:
• Cross-Platform-Peli sisältää kaikki pelaajat riippumatta siitä, onko heillä VR vai ei; joten voit pitää hauskaa ystävien kanssa, joilla on VR, sekä niiden kanssa, joilla ei ole.
• Houkuttelevia kokemuksia – Phasmofobiassa on hyvä ja realistinen grafiikka ja äänet. Siinä on myös minimaaliset käyttöliittymät, jotka takaavat sinulle kiehtovan kokemuksen, joka pitää sinut varpaissasi.
• Co-op-moninpeli-Pelin avulla voit sitouttaa ystäviäsi, ja tarjolla on enintään neljä pelaajahahmoa.
• Ainutlaatuiset haamut – Phasmofobiassa on yli kymmenen erilaista haamua, joista jokaisella on ainutlaatuinen käyttäytyminen; siksi jokainen tutkimus, jonka sinä ja tiimi suoritat, on erilainen kuin muut.
• Tutkimukset – Käytä aaveiden metsästysvälineitä löytääksesi vihjeitä ja kerätäksesi mahdollisimman paljon tietoa ja todisteita.
• Täysi äänentunnistus – Käytä todellista ääntäsi aaveiden yhdistämiseen. He kuuntelevat ääntäsi aina, kun olet vuorovaikutuksessa EVP -istuntojen ja Ouija -taulujen kautta.