Osta New World Key. New World Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta New World key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata New World suoraan Steam -tietokoneella.

New World -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 11.18

Tältä sivulta löydät Amazon Games Keys for Steam.

Oletko fanaatikko selviytymispeleistä, joihin kuuluu tehdä se, mitä sinun on tehtävä pitääksesi talosi käynnissä? New World on massiivinen moninpeli, joka antaa pelaajalle loputtoman mahdollisuuden taistella ja käyttää reaaliaikaista taistelujärjestelmää. Tämä online-roolipeli on Amazon Games Orangesin tuote ja käyttää O3DE-moottoria.
Oli miten oli, peli esittelee ja sallii pelaajan murtautua uuteen kohtaloon maagisella Aeternumin saarella sattuneen haaksirikon jälkeen. Tämän seurauksena peli antaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua jännittävään ja avoimen maailman MMO: hon. Tässä artikkelissa käsitellään joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, joita pelaaja kokee tämän pelin aikana.

Tärkeimmät ominaisuudet

Seuraavassa on Uuden maailman tärkeimmät ominaisuudet.

Taikuuden maa

Kun tutkit ja paljastat uuden maailman mysteerejä, huomaat salaisen totuuden Aeternumissa. Tulet kosketuksiin tuhansien vuosien outojen asukkaiden kanssa ja huomaat saaren kauneuden ja vaaran. Selviytyäkseen tästä kauhusta pelaaja vaatii poikkeuksellisia taitoja, joiden avulla he voivat hyödyntää saaren lahjoja.

Tiimityö

Peli järjestää samanhenkisiä pelaajia ja muita hahmoja voittaakseen motiiveja ja suunnitelmia, jotka muuttavat saaren tulevaisuutta. Tämän toiminnon avulla voit käydä sotaa, puolustaa ja luoda alueesi.

Noituuden, miekkojen ja aseiden käyttö

Peli antaa pelaajalle brutaaleja aseita, yliluonnollisia voimia ja erilaisia ​​tykistöjä uuden alueen kehittämiseksi. Tämän seurauksena pelaaja voi laulaa loitsuja tai käyttää kilpiä kurssinsa jatkamiseen. Tämän toiminnon avulla pelaaja voi vaihtaa jotain siistiä milloin tahansa.

Johtopäätös

Jokainen pelaaja voi todistaa, että Uusi maailma on maustanut MMO -tyylilajin kokonaisuutena. Pelatessaan tätä peliä pelaaja voi käyttää uusia kykyjä matkan varrella.