Osta Mass Effect Legendary Edition Key. Mass Effect Legendary Edition Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Mass Effect Legendary Edition key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Mass Effect Legendary Edition suoraan Steam -tietokoneella.

Mass Effect Legendary Edition -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 5.25

Mass Effect Legendary Edition tarjoaa fantastisen kokemuksen, joka on täynnä yksityiskohtaista ja rikas universumi. Täällä voit tehdä päätöksiä, jotka johtavat syviin seurauksiin. Pelin kehittäjät, BioWare, Blind Squirrel ja Abstraction Games, pyrkivät tarjoamaan sinulle mukaansatempaavan interaktiivisen tarinankerronnan, joka on täynnä sydäntä särkevää toimintaa.

Mitä odottaa peliltä

Sen lisäksi, että hallitset pelin lopputulosta, voit nauttia enemmän ominaisuuksista. Nämä ominaisuudet takaavat täydellisen vuorovaikutuksen pelin ja hahmon kanssa. Alla on joitain ominaisuuksia, joita on etsittävä.

Koe elokuvamainen tarina uudelleen

Voit muokata peliä hankkimalla tarjouspaketteja, aseita ja panssaroita. Uudistettu uusi sukupolvi tarjoaa 4K UHD -kuvan, jossa on parannetut mallit, FX, terävyysalue, sävyt ja valaistus. Visuaalinen päivitys lisää pelin suorituskykyä ja grafiikkaominaisuuksia.

Valinnan heijastus

Pelin avulla voit tehdä omia valintoja matkoilla. Kaikki päätöksesi vaikuttavat suhteidesi, taisteluidesi ja tehtävien tuloksiin. Viime kädessä valintasi vaikuttavat galaksin kohtaloon.

Paimenen legenda

Saat nauttia rajoittamattomasta hahmojen räätälöinnistä taidoista ulkonäköön ja henkilökohtaiseen arsenaaliin. Kun olet luonut hahmon luomisen, johdat recon -ryhmäsi galaksin halki. Uusia mukautuksia ovat silmien väri, hiukset, ihon sävyt ja meikki. Hahmojen mukauttamisen lisäksi pääset nauttimaan uusista pelin parannuksista. Nämä sisältävät:

  • Paremmat Makon hallintalaitteet
  • Pelikamerat
  • Kannen käyttäytyminen
  • Joukkueen käyttäytyminen
  • Äänitehosteet
  • Tavoite ja aseiden tasapaino

Mikä on erikoista

Legendaarinen versio tuo paljon muutoksia Mass Effect -trilogiaan. Trilogia sisältää Mass Effect 1, 2 ja 3. Legendary Edition vaikuttaa koko tunnelmaan ja tunnelmaan parantamalla ympäristön tunnetta. Makon säätimien ja aseiden tasapainottaminen tekee johdonmukaisesta kokemuksesta. Yksi asia, jonka Legendary Edition jättää pois, on moninpeli. Tämä johtuu siitä, että uuden yleisön luominen ja tuominen vie enemmän aikaa.

Lopullinen ottelu

Mass Effect Legendary Edition on yksi houkuttelevimmista peleistä, jotka toimivat jopa 4K -nopeudella 60 kuvaa sekunnissa. Parannettu syväterävyys, päivitetyt ohjaimet ja parannettu fysiikka tarjoavat kaikille Mass Effect -pelaajille uuden kokemuksen. Moninpelin puuttuminen varmistaa, että haasteita ei ole. Jotkut niistä saattavat ilmaantua ristipelin ja pelaajien odotusten vuoksi. Legendary Edition on jo menestys, koska BioWaren pragmaattinen lähestymistapa kulkee kaikkien odottamattomien esteiden läpi.