Osta Little Nightmares 3 Key. Little Nightmares 3 Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Little Nightmares 3 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Little Nightmares 3 suoraan Steam -tietokoneella.

Little Nightmares 3 -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 35.99

Sukella uuteen seikkailuun Little Nightmares III:n vääristyneessä maailmassa, missä rajat todellisuuden ja painajaisen välillä hämärtyvät. Tutki Spiraalin pelottavia maisemia, missä vaara väijyy jokaisen nurkan takana ja selviytyminen riippuu oveluudesta ja yhteistyöstä.

Selviydy Spiraalin Vaaroista

Jumissa salaperäisessä Spiraalissa, seuraa Lowin ja Alonen jännittävää matkaa, kahden ystävän, jotka yhdistää yhteinen halu paeta. Navigoi vaarallisen maailman läpi, joka on täynnä pelottavia harhoja ja yliluonnollisia vihollisia, välttäen synkkiä voimia, jotka vaanivat.

Kohtaa Pelkosi Yhdessä

Ensimmäistä kertaa sarjassa voita syvimmät lapsuuden pelkosi yhdessä luotettavan kumppanin kanssa. Osallistu verkkopohjaiseen yhteistyöhön ja luo särkymätön side ystävän kanssa tai lähde yksin intuitiivisen tekoälyn kumppanin kanssa. Kohtaa jännittävä tuntematon ja löydä salaisuudet, jotka piilevät Spiraalin sydämessä.

Hallitse Selviytymisen Taito

Valitse mestarisi kahdesta raikkaasta päähenkilöstä, joista kullakin on oma arsenaalinsa työkaluja ja erityisiä taitoja. Ratkaise monimutkaisia pulmia, huijaa nokkelia vihollisia ja hyödynnä tiimityön voimaa taistellessasi tämän pelottavan maailman petollisia asukkaita vastaan.

Matkusta Vääristyneiden Valtakuntien Läpi

Matkusta Spiraalin surrealistisen laajuuden läpi, joka on dystooppisten valtakuntien sulautuma täynnä kummallisuutta ja kauhua. Käy läpi maisemia, jotka vaihtelevat autiomaista Necropoliksen kammottaviin huvipuiston iloihin ja teollisuusunelmien synkkiin käytäviin. Kohtaa erilaisia vastustajia pelottavista kovakuoriaisista jättiläisvauvaan, taistellen mahdollisuudestasi vapautua.

Selvitä Lowin ja Alonen Arvoitus

Tutustu arvoituksellisiin hahmoihin, Lowiin ja Aloneen, kahden sielun punokseen tarinassa pimeydestä ja lunastuksesta. Paljasta kiehtovat salaisuudet pojan takana, joka piiloutuu korppinaamion taakse, ja tytön, jolla on letit, kun he navigoivat Spiraalin arvoituksellisissa syvyyksissä. Ohjaa heitä vaarallisen tuntemattoman läpi, taistellessaan paljastaakseen salaisuudet, jotka ympäröivät pakoreitin ”Nimettömyydestä”.