Osta GTA 5 Key. GTA 5 Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta GTA 5 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata GTA 5 suoraan Steam -tietokoneella.

GTA 5 -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 2.82

Voit myös ostaa ja aktivoida GTA 5: n Rockstar -avaimella tai Epic Games -avaimella

Grand Theft Auto V on Rockstarin eri studioiden luoman ja julkaiseman uskomattoman suositun Grand Theft Auto -sarjan (tunnetaan myös nimellä GTA) viides pääerä. Peli julkaistiin vuonna 2013 Playstation- ja Xbox-alustoilla, ja se julkaistiin uudelleen PS3: lle ja Xbox Onelle seuraavana vuonna. GTA V tuli saataville PC: lle vasta vuonna 2015. Se tulee viisi vuotta sen jälkeen, kun GTA IV julkaistiin vuonna 2008.

Asetus

Kuten GTA-pelien ydin, GTA V antaa pelaajalle mahdollisuuden vaeltaa vapaasti, mikä tarkoittaa, että he voivat tutkia asetuksia ja maisemia. Tämä ominaisuus tulee kuitenkin yleensä saataville vasta sen jälkeen, kun pääpiirteen tietty piste on saavutettu. Pelaajat voivat vapaasti tutustua San Andreasiin maaseudullaan ja pääkaupunkiin Los Santosiin, jotka molemmat saavat valtavan inspiraation Kaliforniasta ja Los Angelesista. Pelaajat voivat valita kolmen päähenkilön välillä, jotka ovat rikollisia ja yrittävät saada aikaan monimutkaisen ryöstön. Vaikka pääpelin aikana juoni päättää, kuka pelaajan on oltava, vapaassa verkkovierailussa on mahdollista yksinkertaisesti vaihtaa vuorotellen kunkin rikollisen ja heidän eri sijaintiensa välillä.

Pelaaminen

Kuten monet toimintavideopelit, GTA V: tä voi pelata ensimmäisellä tai kolmannella persoonalla. Sarjan aiempien pelien jälkeen haluttu järjestelmä ilmoittaa pelaajalle, kuinka paljon aggressiota heidän pitäisi odottaa lainvalvontaviranomaisilta. Tämä lopulta laskee ja nousee riippuen tehtyjen rikosten määrästä ja vakavuudesta. Se voi vaihdella yhdestä jahtaavasta poliisiautosta kokonaiseen ryhmään. On online -tila, jonka avulla pelaajat voivat kilpailla ja työskennellä yhdessä ympäri maailmaa.