Osta DOOM Eternal Key. DOOM Eternal Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta DOOM Eternal key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata DOOM Eternal suoraan Steam -tietokoneella.

DOOM Eternal -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 5.99

DOOM Eternal on tuleva ensimmäisen persoonan ampuja (FPS) -videopeli, jonka on kehittänyt Id Software. Bethesda Softworks on pelin julkaisija. Se on Doomin jatko -osa, joka julkaistiin vuonna 2016.

Platform to DOOM Eternal

Bethesda ei ilmoittanut alustoista; Pelaajat voivat kuitenkin turvallisesti odottaa PC: n, Xbox Onen ja Play Station 4 -julkaisun. Lisäksi on suuri mahdollisuus, että ihmiset näkevät tämän tulossa Switchille, koska sen edeltäjä julkaistiin Nintendon alustalla.

Pelaaminen

Pelaaja ottaa jälleen käyttöön hiljaisen, nimeämättömän avaruusmeren roolin, joka käyttää harmaanvihreää panssaria, joka heitetään pitkälle matkalle osiin, joita ei tunneta pelaajan palkinnoksi repimisestä ja repimisestä. Marsin demoninen hyökkäys löytää itsensä kuljetettuna maapallolle. Vain se, että se on helvetti maan päällä, koska Helvetin legioonat, joiden tiedetään olevan julmia, ovat vallanneet ihmiskunnan syntymäpaikan.

Helvetin legioonat

Helvetin legioonat ovat tuhonneet kaiken, mitä Maa kerran oli. Yleensä ei ole enää ketään pelastettavaa eikä mitään suojeltavaa. Nyt jäljellä on vain kosto. Pelaaja käyttää paljaita käsiään, moottorisahoja ja aseita kostaakseen.

Ominaisuudet

Bethesda totesi, että tämä peli tarjoaa enemmän hektistä toimintaa kuin edeltäjänsä. DOOM Eternalilla on tehokkaampi DOOM Slayer ja enemmän vihollisia kuin ennen. Peli järjestetään tällä kertaa maan päällä; sen edeltäjällä oli pelaajia, jotka taistelivat vihollisia vastaan ​​Marsissa ja Helvetissä.

Haulikot ovat parempia

Doom Slayerin suosituin ase mainosmateriaaleissa on kaksipiippuinen haulikko.

Salamanpuristin

Kehittäjät väittivät painottavansa enemmän Doom Slayerin nopeutta ja tehoa. Ominaisuuksia on varmasti enemmän kuin tämä, mutta fanit saavat tietää vasta elokuussa QuakeConin aikana.

Milloin fanit tietävät enemmän pelistä?

Bethesda ilmoitti Electronic Entertainment Expo -tapahtumassa, että peli paljastetaan kokonaisuudessaan 10. elokuuta QuakeConin aikana.