Osta Diablo 2 Resurrected Key. Diablo 2 Resurrected Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Diablo 2 Resurrected key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Diablo 2 Resurrected suoraan Steam -tietokoneella.

Diablo 2 Resurrected -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 22.29

Diablo 2 Resurrected on lähestyvä roolipelien toimintavideopeli, jonka ovat kehittäneet Vicarious Visions ja Blizzard Entertainment. Pelin julkaisi Blizzard Entertainment. Se on Diablo II: n remaster (2000) ja sen kehitys Lord of Destruction (2001). Diablo 2 Resurrected -pelin on tarkoitus julkaista Nintendo Switch, Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -sarja.

Kehitys

Diablo II: Resurrectionin kehittäminen alkoi noin vuonna 2019, kun Vicarious Visions ja Blizzardin Diablo -tiimi olivat tuolloin täydentäneet Blizzardin yrityksen sisar Activisionia. Blizzardin presidentin J. Allen Brackin mukaan Vicarious vastasi pelin käyttöliittymän hallinnasta, kun taas Blizzard hallitsi pelimoottoria sekä remasterin Battle.net -yhdistelmäominaisuuksia.

Noin kuukautta ennen Diablo II: Resurrection -pelin helmikuun julistusta Activision ilmoitti, että Vicarious oli siirretty ja siirretty Blizzardin yritysrakenteeseen. Brack vahvisti, että tämä siirto johtui siitä, että Vicariousilla oli tällä hetkellä kattavat tiedot Diablo -sarjasta, jotta he eivät vain jatkaisi tuen antamista Resurrectedille, vaan myös Diablo IV: lle ja muille Blizzard -kiinteistöille. Pelikoodin menetyksen vuoksi he olivat epävarmoja siitä, olisiko mahdollista kehittää pelin remaster. Onneksi he pystyivät palauttamaan suurimman osan tiedosta, mikä paransi grafiikkaa ja paransi pelin remasteria.

Kaksi peliä yhdessä

Diablo II Resurrected -peli sisältää kaiken sisällön Diablo II: n neljästä toiminnasta sekä yhden sen kehityksestä, Diablo II Lord of Destruction. Sen kehittämiseen liittyy myös joukko uutta sisältöä, mukaan lukien uudet kohteet, kaksi ylimääräistä pelattavaa oppituntia, eteeriset esineet, riimut ja riimun sanat ja paljon muuta. Nyt peli muistuttaa pelaajia käyttämään taitopisteitä ja muistuttaa myös, että taitopisteiden jakaminen on ikuista. Remaster antaa pelaajille mahdollisuuden tuoda tallennetut kansiot alkuperäisestä Diablo II: sta ja jatkaa siitä eteenpäin. Pelin uudet ja parannetut ominaisuudet saavat pelaajat jakamaan tavaroita keskenään, koska edelliseen peliin verrattuna jaettu varasto on lisätty, jolloin muulihahmo nopeuttaisi vaihtoa. Vaikka pelin alkuperäiset ominaisuudet säilyvät, uudet ominaisuudet tekevät pelistä jännittävämmän parannetun grafiikan ja 3D -mallin avulla.