Osta Dayz Key. Dayz Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Dayz key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Dayz suoraan Steam -tietokoneella.

Dayz -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 17.9

Ilkeä Chernarus

Päivä Z etenee 230 km: n lavalle Chernarusissa, Neuvostoliiton jälkeisessä maassa, johon hyökkäsi y-virus, mutta muutamat ihmiset ovat yleensä vastustuskykyisiä. Olet yksi immuunipuolustuskykyisistä ihmisistä. Mitä aiot tehdä selviytyäksesi, kun käytettävissä olevat resurssit ovat rajalliset ja niukat? Jokaisen pelaajan motiivi tässä pelissä on selviytyminen. Selviytyminen olosuhteista riippumatta. Jos se taistelee ja tappaa resursseja, niin olkoon.

DayZ -kaltaisessa moninpelissä vihamielisyys piilee aina nurkan takana. Siksi silmät on pidettävä auki, kun etsitään tarvikkeita. Todella vaikeita ja huolellisesti laskettuja päätöksiä on tehtävä, jotta vältetään pienet virheet, jotka voivat olla tappavia ilkeässä Tšernarusissa. Sää on epäystävällinen ja ympäristö vaarallinen ryömimällä saalistajien ja tartunnan saaneiden kanssa. Tämä on taitopeli, selviytyminen, tunteet ja jatkuva taistelu.

Varo, on aika tappaa!

Jos sisäänrakennettua opetusohjelmaa, matalia vinkkejä tai jopa reittipisteitä ei ole, pelaaja jätetään täysin henkilökohtaisten valintojensa ja selviytymisvaistojensa varaan. Tilanteen pahenemiseksi peli ei tarjoa ylimääräisiä ihmishenkiä tai pelastusvaihtoehtoa. Tältä osin se vaatii raittiutta ja tarkkuutta jokaisessa pelaajan tekemässä päätöksessä. Loppujen lopuksi tärkein tavoite tässä kauhun ja kuoleman maailmassa on selviytyminen mahdollisimman pitkään ja kaikin tarvittavin keinoin. Tässä ilkeässä ja väkivaltaisessa avoimen maailman maastossa; se on joko tappaa tai tappaa, koska epäonnistuminen johtaa täydelliseen menetykseen ja uuden alkuun. Joten pidä mielesi terävänä laser-tarkkuudella, kun pelaat. He sanovat, että kaikella on aikansa, täällä Tšernarusissa on aika tappaa!