Osta Brick Rigs Key. Brick Rigs Steam PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Brick Rigs key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Brick Rigs suoraan Steam -tietokoneella.

Brick Rigs -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 5.59

Brick Rigs on fysiikkapohjainen hiekkalaatikkopeli, joka mahdollistaa lähes minkä tahansa ajoneuvon rakentamisen, ajamisen ja tuhoamisen. Olipa kyse sitten dragsterista, paloautosta, trukista, helikopterista, lentokoneesta, junasta, laivasta tai jopa tankista, voit luultavasti rakentaa sen Brick Rigsissä.

Yhteisön luomukset

Voit myös ladata omia luomuksiasi Workshopiin ja jakaa ne yhteisön kanssa. Ja jos et halua rakentaa mitään, voit vain ladata jonkin yli 200 000 luomuksesta, jotka on jo ladattu muiden pelaajien toimesta.

Moninpelitila

Moninpelitila antaa sinulle mahdollisuuden kokea tämä fysiikka ystäviesi kanssa. Voit järjestää kilpailuja, romuralleja, ilmataisteluja tai hätätilanteita. Säännöt ovat sinun päätettävissäsi!

Sukella Brick Rigsin maailmaan

Olipa kyse sitten omien ajoneuvojen rakentamisesta tai yhden yli 200 000 luomuksen lataamisesta Workshopista, koe Brick Rigsin dynaaminen ajettavuus ja tuhoutumisfysiikka! Kehittänyt Fluppisoft.