Osta Xbox Live Gold Lahjakortti, Xbox Live Gold Luotettavassa hintavertailussa

Selaa juuri nyt alaspäin verrataksesi hintoja sekä ostamalla Xbox Live Gold lahjakortin halvalla.
Ostoksesi jälkeen Xbox Live Gold lahjakortin digitaalinen koodi ilmestyy tilillesi välittömästi

Xbox Live Gold -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 4.84

Pelaatko säännöllisesti pelejä Xboxillasi ja oletko valmis uusiin toimintoihin ja mahdollisuuksiin? Sitten Xbox Live Gold on ehdottomasti sinua varten! Keysforgamesista löydät erilaisia ​​Xbox Live Gold -kortteja, joilla voit käyttää Xbox Live Goldia tietyn ajan. Hyödyt ainutlaatuisista alennuksista ja tarjouksista ja pääset eksklusiivisiin toimintoihin!

Huomautus: Kun olet aktivoinut Xbox Live Gold -tilauksen, et voi enää käyttää Xbox Live -koodia! Vain Xbox Live Gold -koodit

Useita Xbox Live Gold -kortteja

Jokaisella Xbox Live Gold -kortilla on erilainen kesto, joten voit itse päättää, kuinka kauan käytät Xbox Live Goldia. Voit valita 1 kuukauden, 3 kuukauden, 6 kuukauden, 12 kuukauden tai 24 kuukauden jäsenyyden. Toisin kuin Xbox Live -kortit, Xbox Live Gold -jäsenenä voit hyödyntää erikoistarjouksia, kuten Games with Gold ja Deals with Gold. Näiden kampanjoiden ansiosta voit ladata kaksi ilmaista peliä joka kuukausi ja voit ladata pelejä alennuksella. Alennus voi olla jopa 75 %! Tämä voi säästää paljon rahaa, jos haluat kokeilla uusia pelejä. Voit myös käyttää erikoistoimintoja Xbox Live Goldin kanssa. Voit esimerkiksi käyttää Smart Matchia Xbox Onen kanssa, joka valitsee algoritmien avulla sinulle pelityyliisi sopivat vastustajat. Voit myös käyttää Home Goldia, joten kaikki perheenjäsenet voivat hyötyä yhdestä Xbox Live Gold -tilauksesta! Perheenjäsenet voivat pelata Games with Gold -pelejäsi muun muassa vaikuttamatta tallennettuun peliisi.

Osta Xbox Live Gold

Voit helposti tilata Xbox Live Gold -kortin Keysforgamesista. Jos olet valinnut kortin, syötä tiedot sivun yläreunaan. Pian maksamisen jälkeen koodi ilmestyy näytöllesi ja lähetämme koodin sinulle sähköpostitse. Lunasta tämä koodi omassa Xbox-konsolissasi, niin voit käyttää Xbox Live Goldia välittömästi!