Osta Spotify Lahjakortti, Spotify Luotettavassa hintavertailussa

Selaa juuri nyt alaspäin verrataksesi hintoja sekä ostamalla Spotify lahjakortin halvalla.
Ostoksesi jälkeen Spotify lahjakortin digitaalinen koodi ilmestyy tilillesi välittömästi

Spotify -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 3.39

Osta Spotify Premium

Spotify Premiumin avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi ilman mainoksia. Haluaisitko olla sidottu Spotify-tilaukseen? Osta sitten Spotify Premium -lahjakortteja. Spotify-luottokortti on myös mukava antaa lahjaksi ystävälle tai tuttavalle!

Mikä Spotify on?

Spotify on online-suoratoistopalvelu musiikille, podcasteille ja videoille. Tämän musiikkipalvelun avulla voit käyttää miljoonia kappaleita ja muuta sisältöä muusikoilta ja artisteilta missä tahansa. Spotify tunnetaan laajasta musiikkikokoelmistaan ​​ja on suurin musiikkipalvelu Apple Musicin, Google Play Musiikin, Deezerin, Tidalin ja Juken rinnalla. Voit kuunnella Spotifyta kaikenlaisilla laitteilla, kuten tietokoneella, älypuhelimella, televisiolla, Xboxilla tai PlayStationilla. Musiikin etsiminen ja soittaminen on ilmaista, mutta voit päivittää Spotify Premiumiin saadaksesi lisää vaihtoehtoja.

Mikä on Spotify Premium?

Spotify Premium on Spotifyn maksullinen versio, ja sen voi ostaa tilauksena ja lahjakorttina. Lisäksi on mahdollista ostaa myös Spotify-perhetilaus, jolla voit tehdä jopa 5 premium-tiliä. Spotify-jäsenyydellä saat monia etuja:

Kuuntele mitä tahansa kappaletta, josta pidät.
Kuuntele musiikkia offline-tilassa.
Ei mainoskatkoja.
Rajoittamaton otsikkohyppy.
Laadukas ääni.

Mikä on Spotify Premium -lahjakortti?

Haluatko ostaa premium-tilauksen Spotifylle, mutta et halua olla sidottu siihen? Spotify-lahjakortilla voit täydentää Spotify-saldoasi kortilla, jotta pääset käyttämään kaikkia Spotify Premiumin etuja. Sinun ei tarvitse tehdä Spotify-tilausta tehdäksesi tämän. Tämä tarkoittaa, että et ole sidottu mihinkään etkä tarvitse tallentaa maksutietoja tai linkittää niitä Spotify-tiliisi. Voit myös antaa Spotify-lahjakortin ystävälle tai tuttavalle, jotta he voivat kuunnella Spotifyta ilman tilausta ilman mainoksia. Keysforgamesilla meillä on Spotify-kortit arvoltaan 10 euroa, 30 euroa ja 60 euroa. Nämä lahjakortit vastaavat 1 kk, 3 kk ja 6 kk.

Miten saan Spotify-lahjakorttini?

Kun olet ostanut Spotify Premium -kortin, saat koodisi välittömästi näytölle ja sähköpostiisi. Lisäksi Spotify Premium -koodi löytyy aina tililtäsi. Älä jaa tätä koodia tuntemattomien kanssa. Vastaanotettuasi voit lunastaa Spotify-tilauksen ja lunastaa Spotify-koodin.

Kuinka voin lunastaa Spotify-lahjakorttini?

Kun olet saanut meiltä koodin, sinun on aktivoitava Spotify Premium -koodi.

Siirry osoitteeseen spotify.com/redeem.
Kirjaudu sisään Spotify-tililläsi tai luo tili.
Syötä Spotifyn digitaalinen koodi ja napsauta Enter Code.

Voit nyt aloittaa Spotify Premium -tilauksesi käytön heti.