Osta Netflix Lahjakortti, Netflix Luotettavassa hintavertailussa

Selaa juuri nyt alaspäin verrataksesi hintoja sekä ostamalla Netflix lahjakortin halvalla.
Ostoksesi jälkeen Netflix lahjakortin digitaalinen koodi ilmestyy tilillesi välittömästi

Netflix -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 5.33

Osta Netflix-lahjakortti

Haluatko antaa Netflixin itsellesi tai jollekin muulle? Netflix-lahjakortilla voit helposti uusia tai aktivoida tilauksen ilman luottokorttia. Toimittajamme ovat kaikki virallisia Netflix-kumppaneita, joten voit olla 100 % varma, että saat meiltä toimivan Netflix-koodin.

Mikä on Netflix-lahjakortti?

Netflix-lahjakortilla voit helposti ostaa ja täydentää Netflix-saldoa. Voit käyttää tämän hyvityksen olemassa olevaan Netflix-tilaukseen, mutta voit käyttää sitä myös uuden Netflix-tilauksen aloittamiseen. Käytä Netflix-lahjakorttia itsellesi tai tee palvelus toiselle. Voit valita Netflixin 25 euron ja 50 euron lahjakortin väliltä, ​​ja tarjolla on vaihtuva Netflix prepaid -kortti, josta voit valita summan 25 ja 150 euron välillä.

Mitä voin tehdä Netflix-lahjakortilla?

Yksi Netflix-lahjakortin käytön eduista on, että voit hallita kulutustasi. Et ole sidottu kuukausimaksuihin ja voit käyttää Netflixiä ilman tilausta. Et tarvitse luottokorttia ja kulut vähennetään automaattisesti lahjakorttisi saldosta.

Kuinka kauan Netflix-tilaukseni on voimassa?

Netflix-tilauksesi kesto riippuu valitsemastasi Netflix-lahjakortista. Heti kun luottosi on melkein lopussa, saat signaalin Netflixiltä. Jos haluat jatkaa Netflixin katsomista, voit helposti järjestää jatkoajan ostamalla uuden lahjakortin. Oletko oikeutettu ilmaiseen kokeiluun? Sitten saat kuukauden Netflix-saldosi lisäksi ja voit katsoa Netflixiä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Kuinka voin katsoa Netflixiä?

Netflix on maailmanlaajuinen suoratoistopalvelu, jonka avulla voit katsoa elokuvia, sarjoja ja dokumentteja milloin ja missä tahansa. Voit katsoa Netflixiä älytelevisiollasi, mutta myös älypuhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella ja pelikonsolilla, kuten PlayStationilla tai Xboxilla.

Miten saan Netflix-korttini?

Kun olet tilannut Netflix-kupongin, saat heti ainutlaatuisen Netflix-koodin näytöllesi ja sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit helposti lunastaa Netflix-koodisi. Netflix-korteilla ei ole viimeistä voimassaolopäivää, joten ne eivät vanhene.

Kuinka lunastan Netflix-lahjakorttini?
Netflix-lahjakortin aktivoiminen:

Siirry osoitteeseen netflix.com/redeem ja kirjoita Netflix-koodi.