Osta Google Play Lahjakortti, Google Play Luotettavassa hintavertailussa

Selaa juuri nyt alaspäin verrataksesi hintoja sekä ostamalla Google Play lahjakortin halvalla.
Ostoksesi jälkeen Google Play lahjakortin digitaalinen koodi ilmestyy tilillesi välittömästi

Google Play -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 0.14

Osta Google Play -kortti

Voit ladata Google Play -saldosi nopeasti Google Play Cardilla. Sivustollamme – virallisella Google Play -kumppanilla – voit ostaa Google Play -korttisi helposti verkosta ilman palvelukuluja. Et tarvitse luottokorttia ja Google-kortti toimitetaan välittömästi, joten voit käyttää digitaalista koodia heti.

Mikä on Google Play -kortti?

Google Play -lahjakortti on lahjakortti, jolla voit tehdä ostoksia Play Kaupassa. Voit valita 15 euron, 25 euron, 50 euron ja 100 euron Google Play -kortin väliltä. Voit myös ostaa Google Playn muuttuvan kortin. Voit valita arvon 15-150 euron väliltä. Voit ostaa Google Play Kauppa -kortin itsellesi tai antaa tämän Google Play -lahjakortin jollekin toiselle. Play Kauppa -kortilla ei ole viimeistä voimassaolopäivää, joten se on voimassa toistaiseksi.

Mihin voin käyttää Google Play -saldoa?

Voit helposti täydentää Play Kaupan saldoa Google-lahjakortilla. Kaikki mitä tarvitset Android-laitteille ja Chromebookeille löytyy Play Kaupasta. Ajattele pelejä, elokuvia, musiikkia, kirjoja (äänikirjoja ja e-kirjoja) ja muita puhelimen tai tabletin erikoissovelluksia. Voit myös käyttää Google Play Kaupan saldoa tilausten, esimerkiksi Google Play Musiikin, maksamiseen.

Miten saan Google Play -korttini?

Heti tilauksen tekemisen jälkeen saat Play Kaupan lahjakorttisi digitaalisella koodilla. Tämä koodi näkyy näytölläsi ja on myös postilaatikossasi. Saat Play Kaupan lahjakoodin ohjeineen, jotta voit lunastaa koodisi helposti milloin tahansa.

Kuinka voin lunastaa Google Play -korttini?

Google Play -koodin lunastamiseen on useita tapoja:

Napsauta koodia ja seuraa ohjeita lisätäksesi Google Play -saldosi automaattisesti.
Voit myös lunastaa koodisi osoitteessa play.google.com/redeem.
Voit myös lunastaa Play Kauppa -sovelluksen kautta. Valitse valikosta Lunasta.

Koodisi arvo lisätään välittömästi Google Play Kaupan saldoosi. Tarvitsetko apua Google Play -koodisi lunastamiseen? Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme 7 päivää viikossa.

Kuinka voin tarkistaa Google Play -saldoni?

Oletko kiinnostunut Google Play -saldostasi? Avaa sitten Google Play Kauppa -sovellus ja valitse valikosta ”Maksutavat”. Täällä voit tarkistaa tai täydentää Google Play -saldosi suoraan Play Kaupan lahjakortilla.