Osta EA Play Lahjakortti, EA Play Luotettavassa hintavertailussa

Selaa juuri nyt alaspäin verrataksesi hintoja sekä ostamalla EA Play lahjakortin halvalla.
Ostoksesi jälkeen EA Play lahjakortin digitaalinen koodi ilmestyy tilillesi välittömästi

EA Play -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 2.86

”EA Access on nyt nimeltään EA Play – uusi nimi ja uusi ulkoasu, mutta silti samat edut.” Uusi nimi ja uusi ulkoasu, mutta samat edut.

Onko sinulla jo EA ACCESS -JÄSENYYS?

Älä huoli. Säilytät jäsenyytesi kaikilla eduilla. Olet kuitenkin nyt EA Play -jäsen EA Accessin sijaan riippuen siitä, millä alustalla käytät.

Seuraavat vaihtoehdot ovat mahdollisia:

EA Play 1 kuukausi
EA Play 3 kuukautta
EA Play 12 kuukautta

Varoitus:

Nämä EA-pääsykoodit ovat VAIN XBOX ONE -KONEILLE. Ne EIVÄT toimi Xbox 360:n kanssa.

Miksi sinun pitäisi ostaa EA Access verkkosivustoltamme

EA-koodimme ovat 100 % luotettavia.

Meillä on markkinoiden halvimmat digitaaliset EA-koodit.

Sähköpostitoimitus: Toimittajamme lähettää EA:n tilauskoodit suoraan sähköpostiosoitteeseesi maksun jälkeen.

24 tunnin live chat ja erinomainen asiakaspalvelu, jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä EA:n pääsystä tai muista digitaalisista koodeista.

Halvin EA Access Xboxille

Jos etsit edullisia EA-tunnuksia, olet tullut oikeaan paikkaan! Sekä EA 1 Month että EA 12 Months ovat saatavilla verkkosivuillamme, molemmilla suurilla alennuksilla (jopa 10 %!).

Jos EA-kausilippusi on vanhentunut, saatat haluta nauttia näistä eduista pidempään. Jos haluat nauttia peleistäsi entistä enemmän, on hyvä tietää, että EA Cards on olemassa.

EA-kausikorttisi on vanhentunut, mutta haluat silti hyödyntää nämä edut? Osta sitten EA-käyttökortit. EA Access tarjoaa sinulle etuja ja ainutlaatuista sisältöä kaikissa peleissä tietyn pelin sijaan.

Mikä on EA Access?

EA Access on jäsenohjelma, jonka avulla voit jäsenenä pelata enemmän pelejä pienemmällä rahalla, mutta vain Xbox Onella. Vain 4,99 €:lla voit käyttää kassakaappia toistaiseksi muutaman kuukauden ajan; jatkuvasti kasvava kokoelma yli 10 upeaa peliä ja tulevia EA-pelejä rajoitetun ajan ennen julkaisua. Lisäksi saat eksklusiivisen 10 % alennuksen kaikista EA:n digitaalisista Xbox One -ostoksista*, mukaan lukien peliostot, ennakkotilaukset, laajennuspaketit, Ultimate Team Points -pisteet ja kaikki siltä väliltä.

* Ehtoja, rajoituksia ja poikkeuksia sovelletaan toisinaan.

Miten liityn EA Accessiin?

Vaiheittaiset ohjeet EA Accessiin liittymiseksi Xbox Onessa Ea Access Hubb -sovelluksella:

Siirry Xbox One -aloitusnäytön Store-välilehdelle ja valitse Sovellukset. Valitse sitten Hae ja etsi EA Access. Asenna ja käynnistä (?) EA Access Hub -sovellus ja linkitä se EA-tiliisi. Jos sinulla ei ole EA-tiliä, suorita tämä vaihe noudattamalla näytön ohjeita.

Valitse seuraavassa näytössä Rekisteröidy ja valitse sitten jäsenyyssuunnitelmasi.

Kun olet suorittanut maksun, palaat ostonäyttöön. Paina ohjaimen B-näppäintä poistuaksesi tästä näytöstä ja valitse Go to Home.

EA-jäsenyyden ostaminen vähittäiskaupassa verrattuna livecards.nl:n ostamiseen

Miksi mennä kauppaan asti, kun voit tehdä tilauksesi mukavasti kotonasi sohvalla?

Muista myös, että toimitus tapahtuu suoraan sähköpostitse, joten saat koodin heti, kun olet maksanut. Ostoprosessi on todella yksinkertainen. Älä hukkaa hetkeäkään ja aloita pelaaminen uudelleen nyt! Myymme myös Xbox Live Gold -tilauksia erittäin alhaisilla hinnoilla.