Osta FIFA 22 Key. FIFA 22 Origin PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta FIFA 22 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata FIFA 22 suoraan Origin -tietokoneella.

FIFA 22 -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 9.45

FIFA voidaan ostaa myös Steam -asiakkaalle Steam -avaimella.

FIFA 22 saapuu tämän vuoden lopulla – mutta olet jo tietoinen siitä. EA Sports on julkaissut kappaleen ja tanssin FIFA 22: n uusista pelattavuusominaisuuksista, mutta mitä uutta tässä pelissä on? Tässä artikkelissa selitän joitain mielenkiintoisia muutoksia, jotka on tehty tähän jännittävään peliin.

Vieritä alas vertaillaksesi hintoja ja ostaaksesi FIFA 22 -avaimen.

FIFA 22 uusia ominaisuuksia

HyperMotion

HyperMotion on innovatiivinen pelitekniikka, jonka odotetaan mullistavan tämän pelin. Se sisältää reaaliaikaisen liiketallennuksen yhdistelmän, joka parantaa sitä, miten joukkueet ja pelaajat liikkuvat pelissä. Kaksikymmentäkaksi ammattilaisjalkapalloilijaa osallistui projektiin, jossa he nousivat kentälle Xsens-puvuissa. Tämä johti siihen, että EA Sports tallensi ennennäkemättömän määrän ”korkealaatuisia todellisia liikkeitä koskevia tietoja”.

Lisäksi FIFA 22: ssa on uusin koneoppimisalgoritmi, joka voi oppia noin 9 miljoonaa kuvakaappausta ja tuottaa uusia reaaliaikaisia ​​animaatioita. Yhteensä FIFA 22 sisältää yli 4000 uutta animaatiota.

Animaatiot

Maalivahdit tarjoavat merkittäviä päivitysanimaatioita. EA Sports lupaa tarjota luotettavampia tallennuksia peliin. Maalivahteja on vaikeampi voittaa nyt, ja on olemassa uusia animaatioita pallon romahtamiseksi, kun maalivahti torjuu.

Todellinen pallofysiikka

FIFA 22 -pelissä on todellista pallon fysiikkaa sekä sen viimeisessä että nykyisessä sukupolvessa, mikä vaikuttaa pallon liikerataan. Pallojen siirtäminen kentän toiselta puolelta toiselle tuntuu varmasti nyt kannattavammalta, ja korkeat syöttöt löytävät joukkuetoverinsa avaruudesta. Voit lähettää upean sisältä myös Ronaldinhon vetämän passin ulkopuolelle!

Räjähtävä sprintti

Molemmissa FIFA 22 -versioissa on uusi räjähtävä sprintti, joka on ainutlaatuinen pelille. Räjähtävä sprintti vaikuttaa pelaajan kiihtyvyyteen, kun juokset eteenpäin suorassa linjassa (se ei toimi sivuttain tai taaksepäin). Tarkoituksena on saada sinut tuntemaan räjähtävä sprintti suuressa mittakaavassa, kun pelaaja kiihdyttää nopeasti. Tämä tapahtuu silloin, kun sinulla on palloa. On kuitenkin haaste – se on erittäin helppo ylittää. Siksi sinun on ajoitettava sprintti oikein.

Hyökkäämistaktiikka

FIFA 22 lupaa uusia hyökkäystaktiikoita kautta linjan. On mahdollista valita hyökkäystaktiikkasi eri tavalla kuin puolustus- ja hyökkäyspuoliskosi. Voit esimerkiksi valita suoran syöttämisen vastustajan puoliskolla ja hallinnan puoliajalla.

Taitoliikkeet ja tilastot

FIFA 22: een on tänä vuonna lisätty neljä uutta taitoliikettä-neljän kosketuksen taito (hyödyllinen sivurajalla), kauhan kääntäminen väärennös, ensimmäinen pyöräytys ja taitava silta. Nämä ovat ensikertalaisia ​​taitoja, mikä tarkoittaa, että 90% näistä taidoista voidaan käyttää pallonhallintaan. Et kuitenkaan voi käyttää taitoja, jotka eivät kosketa palloa tai taitosiltaa.

FIFA 22 tarjoaa myös enemmän tilastoja pelaajille pelitietojensa analysoimiseksi. Tämä edellyttää yhteisiä odotettuja tavoitteita ja yksityiskohtaisempia tietoja, kuten syöttöjäsi, laukauksiasi, missä olet syöttänyt, sijaitasi, joissa pelaajat ovat, vain muutamia mainitaksemme.

EA Sports on myös työskennellyt kovasti korjatakseen ongelman, joka koskee pelaajan torjumista eikä pallon noutamista takaisin, mikä on ollut yleistä aiemmissa FIFA -peleissä. Tiettyjen muutosten odotetaan parantavan ”pelin oikeudenmukaisuutta”. Mitä tämä tarkalleen tarkoittaa? Erinomainen esimerkki on se, että EA Sports parantaa pakotettuja manuaalisia otsikoita useampiin asetuksiin. Odotettuihin muutoksiin kuuluvat myös lohkot ja pelaajien fyysisyys.

Kommentoija

EA Sports on raportoinut, että Alex Scott, entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka on kerran pelannut Arsenalin naisten joukkueessa, tulee olemaan pelin historian ensimmäinen kommentoija. Hän tarjoaa live -maaliraportteja pelin aikana, ja pääkommenttitiiminä ovat Derek Rae ja Stewart Robson.

FIFA 22 -kannetähti

EA Sports on vahvistanut, että Paris Saint Germainin Kylian Mbappe palaa jälleen FIFA 22: n cover -tähdeksi, kun se esiintyi FIFA 21: n kannessa viime vuonna. Virallinen EA Sports Twitter -tili julkaisi kuvan ranskalaisesta tähdestä Ultimate Editionin kannessa.