Osta Battlefield 2042 Key. Battlefield 2042 EA App PC key hintavertailussa

Vertaa hintoja ja osta Battlefield 2042 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen avulla voit ladata, asentaa ja pelata Battlefield 2042 suoraan EA App -tietokoneella.

Battlefield 2042 -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 4.21

Voit myös ostaa ja aktivoida Battlefield 6: n Steam -avaimella tai Epic Games -avaimella

Battlefield 6 on ensimmäisen persoonan ampujapeli, jonka on kehittänyt DICE ja julkaissut Electronic Arts. Peli on loistava paluu franchisingin kehittämään kaikenkattavaan sodankäyntiin. Pelaaja löytää itsensä epäjärjestyksen maailmasta, joka sijoittuu lähitulevaisuuteen, jossa hänen on sopeuduttava ja voitettava ennennäkemättömät taistelukentät, joille on ominaista eeppiset tuhot selviytyäkseen. Pelaajat saavat huippuluokan arsenaalin, jota he voivat käyttää taistelukentillä ja jotka tukevat enintään 128 pelaajaa.

Miksi tämä peli on eeppinen

Jopa 128 pelaajan tuki, dynaamisesti muuttuvat taistelukentät, dynaaminen sää, ympäristöriskit ja laajat taistelukenttäkartat ovat vain muutamia syitä siihen, miksi Battlefield 2042: ta pidetään suurena projektina. Battlefield 2042 palaa myös Conquest- ja Breakthrough -tiloihin. Ikoninen valloitustila esiintyy eri sektoreilla, jotka koostuvat useista lipuista sen sijaan, että keskittyisi vain yksittäisiin ohjauspisteisiin. Läpimurtotilojen paluu näkee kaksi joukkuetta; Hyökkääjät ja puolustajat osallistuvat eeppisiin taisteluihin hyökkääjien tavoitteena saavuttaa lopullinen tavoite. Kullekin sektorille mahtuu valtava määrä pelaajia, jolloin pelaajat voivat kehittää strategioita ja muita vaihtoehtoja, kun he pyrkivät saavuttamaan taistelutavoitteensa. Läpimurto -tilan avulla pelaajat pääsevät myös kaappausalueille eri sisäänkäyntipaikkojen kautta, ja se tarjoaa myös erilaisia ​​taktisia lähestymistapoja näissä eeppisissä taisteluissa.

Yhteisövetoinen alusta

Battlefield 2042: n mukana tulee Battlefield Portal, yhteisölähtöinen alusta, jonka avulla pelaajat voivat muuttaa pelin sääntöjä ja löytää uusia ja odottamattomia taisteluja. Portaali tarjoaa rajattomat mahdollisuudet, ja pelaajat voivat muuttaa sääntöjä, muokata aseitaan ja hankkia uusia varusteita. Pelaajat voivat myös kokea nostalgian toistaa pelejä, kuten Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 tai Battlefield 3.

Osta Battlefield 6