Osta Final Fantasy X X-2 HD Remaster PS4. Final Fantasy X X-2 HD Remaster PS4 CD Key, paras hintavertailu

Vertaa hintoja ja osta Final Fantasy X X-2 HD Remaster PS4 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen
avulla voit ladata, asentaa ja pelata Final Fantasy X X-2 HD Remaster PS4 suoraan PS4

Final Fantasy X X-2 HD Remaster PS4 -avaimen halvin hinta tällä hetkellä on € 11.83

Lähde eeppiselle matkalle tähtiblitzpalloilija Tiduksen kanssa, kun hän liittoutuu nuoren ja kauniin kutsujan, Yunan, kanssa tämän pyrkimyksissä pelastaa Spira-maailma loputtomalta tuhon kierteeltä, jota valtava uhka Sin aiheuttaa. Seuraa kohtalon ja rohkeuden yhtymistä, kun Tidus ja Yuna taistelevat pelastaakseen Spiran väistämättömältä tuholta.

Sfäärinen Paljastus

FINAL FANTASY X-2 – Paluu Spiran Maailmaan Kaksi Vuotta Ikuisen Rauhan Jälkeen

Palaa salaperäiseen Spiran maailmaan kaksi vuotta Ikuisen Rauhan alkamisen jälkeen. Nähtyään sfäärissä tutun mutta arvoituksellisen kuvan, Yuna ryhtyy Sfäärijahdiksi yhdessä kumppaneidensa Rikkun ja Painen kanssa, aloittaen matkan ympäri maailmaa etsiäkseen vastauksia sisältä löytyvään arvoitukseen.

Ajattomat Klassikot Uudistettuna

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster – Ajattomien Klassikoiden Uudistus

Nauti näiden ajattomien klassikoiden taikasta, nyt hienosäädettyinä HD-yksityiskohdilla, tarjoten rikkaamman ja syvemmän FINAL FANTASY -visuaalikokemuksen.

Resonoivat Sävelet

Remasteroidut Melodiat ja Parannellut Toiminnot

Koe taustamusiikin (BGM) remasteroidun ja uudelleenjärjestellyn lumo, lisäten sinfonista kerrosta nostalgiaan. Tutki kansainvälisten versioiden sisältöä, joka oli aiemmin saatavilla vain Japanissa ja Euroopassa. Paranna pelikokemustasi ominaisuuksilla kuten automaattinen tallennus ja viisi pelin kiihdytintä, mukaan lukien korkeanopeus- ja kohtaamattomuustilat.

Square Enixin Kehittämä

Tarkkuudella Luodut Imevoittavat Maailmat

Sukella Square Enixin tarkasti luomiin fantastisiin maailmoihin. FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster on enemmän kuin peli; se on kertomuksen, visuaalisen taiteen ja mukaansatempaavan pelikokemuksen mestariteos. Olitpa sitten vanha tai uusi fani, valmistaudu unohtumattomalle matkalle Spiran maailmoissa.

Genre: Roolipeli (RPG)