Osta Call of Duty Vanguard PS5. Call of Duty Vanguard PS5 CD Key, paras hintavertailu

Vertaa hintoja ja osta Call of Duty Vanguard PS5 key halvalla! Ostamisen jälkeen peliavaimen
avulla voit ladata, asentaa ja pelata Call of Duty Vanguard PS5 suoraan PS5

Call of Duty Vanguard

Call of duty vanguard on johtava yhden pelaajan ampujavideopeli. Se on Call of duty -sarjan kahdeksastoista kokonaiserä. Sen loi amerikkalainen videopelien kehittäjä nimeltä Sledgehammer games.

Pelattavuus

Pelissä sanotaan olevan lähes verrattavissa oleva pelimekaniikka toisessa Call of duty -sarjan pelissä, Modern warfare. Siinä on uusia peliominaisuuksia, joiden avulla pelaaja voi käyttää taktisempaa lähestymistapaa taistelussa, kuten purkaminen tuhoavien ympäristöelementtien kautta tai uusien polkujen luominen tavoitteiden saavuttamiseksi kiipeämällä seinille.

Pelin moninpelitilassa on kaksikymmentä karttaa, joista 16 sisältää välttämättömiä pelitiloja, kun taas muissa kartoissa on uusi tuotemerkki Champion Hill.

Mestarimäen päätavoite on selviytyä mahdollisimman pitkään, jotta hänet voidaan pitää viimeisenä vapaana kaikille pelattavassa tilassa seisovana miehenä. Pelaajat yhdistävät taktiikan ja strategian nopeatempoisessa asepelissä.

Kaksitoista elämää jaetaan kahdeksan peliryhmän kesken neljässä eri kartassa, jotka on erityisesti tehty näistä Call of Duty -sarjoista. Jos elämä loppuu, peli päättyy ja turnauksen voittaa viimeinen joukkue, jolla on käyttämätön elämä.

Uusi ja erityinen ominaisuus on Combat -tahdistus, jonka avulla pelaajat voivat hallita tärkeiden moninpelitilojen luonnetta ja tiheyttä. Pelaajat voivat myös valita kolmesta tahdistussuodattimesta, jotka suosivat heidän pelaamistaan. Näitä ovat Tactical, Assault ja Blitz.

Siinä on myös hiljattain päivitetty huijauksenestojärjestelmä. Edessä oleva sarja palauttaa myös zombie -tilan.